Zaptec Go

Deze prijswinnende thuislader, strak in ontwerp en slim in functionaliteit, vereenvoudigt jouw laadervaring.

Winnaar van de Red Dot Design Award, bewijst Zaptec Go dat laadpalen niet alleen functioneel, maar ook stijlvol kunnen zijn.

Met 5 jaar garantie is Zaptec Go gebouwd voor een lange levensduur, ontworpen en ontwikkeld in Noorwegen om zelfs het ruigste weer te trotseren.

Schakel de Eco-modus in en laat je slimme laadpaal de laagste elektriciteitstarieven voor je vinden, zodat je kunt laden voor minder.

1 lader, 6 kleuren

Kies voor het klassieke zwart of trek de aandacht met een van de andere vijf beschikbare kleuren.

Zaptec Sense

Houd het energieverbruik in de gaten en pas de laadsnelheid aan met Zaptec Sense.

 

zaptec go kleuren
zaptec go kleuren

Zaptec Go

OPLADER: AC
UITVOERING: Zwart
Wit
Grijs
Groen
Blauw
Bruin
AFMETINGEN: 242 x 180 x 75 mm zonder kabel
CONNECTORTYPE:

Type 2 socket  + elektronisch slot, dat permanent kan worden vergrendeld.

LAADVERMOGEN: 22 kW bij 32A/3-fase (TN-netwerken)
12,7 kW bij 32A/3-fase (IT-netwerken)
7,4 kW bij 32A/1-fase (TN-netwerken)
KABEL:

Enkele voedingskabel

MONTAGE: Wandmontage of montagepaal (optioneel)
VERBINDING: WIFI / 4G / Bluetooth
GARANTIE: Standaard vijf jaar

 

DOWNLOADS

Download hieronder extra informatie over de Zaptec Go.

 Zaptec Go Productsheet

Optioneel

ACCESSOIRES

zaptec go cover

Losse kleur covers

Verander zelf gemakkelijk de cover, door twee schroeven aan de onderkant los te draaien. Koop een van de zes stijlvolle kleuren.

zaptec go kabelhouder

Kabelhouder

Om je kabel weer netjes op te bergen is deze robuuste kabelhouder de perfecte en stijlvolle oplossing.

zaptec charging cable

Extra kabel

Wil je een extra kabel? Bijvoorbeeld voor los gebruik, ter vervanging of wil je juist een extra lange kabel? Deze kan je bij ons bijbestellen.

zaptec-portal

Laadstation beheer

Zaptec Portal

Zaptec Portal bewaakt, balanceert en optimaliseert de belasting van laadstations en geeft stroomverbruik real-time weer. Hiermee bieden we real-time inzichten in de laadgeschiedenis voor de hele installatie, individuele laadstations of gebruikers gedurende specifieke perioden.

Eigenaren van een installatie hebben de mogelijkheid om de toegang tot laadstations te beheren, deze te beperken tot specifieke gebruikers of ze open te stellen voor gebruik door iedereen.

Daarnaast kunnen installatie-eigenaren gemakkelijk nieuwe gebruikers en laadstations toevoegen en het systeem configureren volgens hun wensen.

HOE KAN IK DE ZAPTEC GO AANSCHAFFEN?

Bij grote projecten komen we graag eerst langs voor een schouwing. Neem hiervoor contact op!

F.A.Q.

Veelgestelde Vragen

Welk laadstation kan ik het beste kiezen?

Dat hangt helemaal af van je wensen, je auto, de montage plek etc. Voor overleg kan je ons gewoon bellen. Ook kan je het offerte formulier invullen en aangeven dat je nog geen voorkeur hebt voor een laadstation. Dan geven wij advies op basis van je antwoorden op de andere vragen.

 

Hoe zit het met een laadpas?

Het kan zijn dat je al in het bezit bent van een laadpas om je elektrische auto bij openbare laadstations op te laden. Je kan kiezen tussen plug and charge, zonder laadpas. Het is ook een optie om het laden te activeren met een laadpas, de laadstation is dan vergrendeld tot je je laadpas ervoor houdt.

Komen jullie het laadstation ook installeren?

Dat klopt, het installeren vergt toch best nog wat technische handelingen. Daarom verzorgen wij ook de gehele installatie, zodat je gelijk goed gebruik kan maken van je nieuwe laadstation. Bij het invullen van het offerte formulier stellen wij hierover enkele vragen om tot een goede offerte te komen.

 

Wat is Dynamic Load Balancing?

Met Dynamic Load Balancing voorkom je overbelasting en dus stroomuitval. Het opladen van je auto vraagt namelijk behoorlijk wat stroomcapaciteit en als je ook andere energievreters in huis hebt, dan kan er overbelasting ontstaan en kan je hoofdzekering eruit slaan. Met Dynamic Load Balancing wordt er dan tijdelijk iets minder stroom naar je auto gestuurd en rekening gehouden met andere energievreters. Je hebt er wel een slimme meter voor nodig. 

Welke aansluiting heb ik thuis en wat heb ik nodig?

Bekijk hiervoor je elektriciteitsmeter in je meterkast. Staat daar 220 of 230 V? Dan heb je een 1-fase aansluiting. Staat er 3 x 220/230 V of 380/400 V, dan gaat het om een 3-fase aansluiting. Met een 3-fase aansluiting beschik je over een hoger laadvermogen om sneller te laden. Een 1-fase aansluiting kan wel worden omgezet naar een 3-fase aansluiting indien gewenst.

 

Wat is het verschil tussen een vaste / losse kabel?

Bij sommige laadstations kan je kiezen tussen een toepassing met een losse of met een vaste kabel. Een vaste kabel betekent dat deze vast zit aan het laadstation en niet meegenomen kan worden onderweg. Neem daarom je losse kabel in je auto mee om onderweg op te laden.

 

Heb ik een enkele of dubbele lader nodig?

Indien je één auto elektrisch wil opladen, dan heb je voldoende aan een enkele lader. Heb je twee auto’s die regelmatig rijden en wil je niet steeds afwisselen, dan kun je ook kiezen voor een laadstation met een dubbele lader, zoals dit laadstation. Deze is uit te breiden naar 1000+ laders. 

 

Kan ik mijn kWh verrekenen met mijn werkgever?

Bij dit laadstation is het zeker mogelijk om automatisch je kWh te laten verrekenen met je werkgever. Dit is wel een optionele functie en dient apart te worden aangeschaft (abonnementsvorm). Bij interesse kunnen wij dit uiteraard ook in de vrijblijvende offerte opnemen. 

Installatiepartner

Squip is installatie partner van

Wij werken samen met meerdere bedrijven die laadstations aanbieden en ondersteunen hen in het technische proces,
van advies tot uitvoering.

50five e-mobility logo

Contact

Heb je nog vragen?

Zijn er nog vragen of onduidelijkheden? Neem gerust vrijblijvend contact op!

Ed Meijer

Managing Director Squip
ed.meijer@squip.nl
085 - 06 06 209