WALLBOX PULSAR MAX

De nieuwe Wallbox Pulsar Max is een krachtige en betrouwbare laadoplossing voor elektrische auto’s. De Wallbox Pulsar Max heeft een verbeterd robuust ontwerp, IK10-classificatie en een nog eenvoudigere installatie.

Je kan de Wallbox Pulsar Max beheren met behulp van de myWallbox-app via WiFi en Bluetooth.

TIJDELIJKE ACTIE: NU VOOR MAAR € 895,- incl. BTW

Let op, de actie is inclusief een gratis kabelhouder, maar exclusief installatie. Maar maak je geen zorgen! Als je wil profiteren van deze aanbieding en de Wallbox Pulsar Max professioneel door ons wilt laten installeren, dan staan we voor je klaar.

Vraag eenvoudig een offerte aan en wij zullen contact opnemen om de installatie mogelijkheden te bespreken. Zo kun je zonder zorgen genieten van de voordelen van de Wallbox Pulsar Max.

 

 

IK10 Classificatie

De Pulsar Max heeft een IK10 beschermingsgraad, daarmee is de geharde plastic buitenlaag slagvast en heeft daarmee een extra stevige behuizing.

LAADSTATUS

Dit laadstation verandert van kleur afhankelijk van de laadstatus. Zo weet je direct of je auto nog verder moet laden of al klaar is voor gebruik.

 

wallbox-pulsar-max-squip

WALLBOX PULSAR MAX

OPLADER: AC
UITVOERING: Zwart
AFMETINGEN: 198 x 201 x 99 mm zonder kabel
CONNECTORTYPE: Type 2
LAADVERMOGEN: 22kW
KABEL: Geïntegreerde vaste 5 meter laadkabel
MONTAGE: Wand of paal montage mogelijk
VERBINDING: WIFI én Bluetooth
GARANTIE: Standaard twee jaar (uitbreiding optioneel)

 

DOWNLOADS

Download hieronder extra informatie over de Wallbox Pulsar Max.

– PulsarMax_technisch_gegevensblad_NL
– PulsarMax_gebruikershandleiding_NL

Optioneel

ACCESSOIRES

GRATIS KABELHOUDER

Berg je kabel netjes op met deze wandhouder. Als je de Wallbox Pulsar Max besteld, dan krijg je de kabelhouder er gratis bij! 

wallbox-pulsar-max-squip-zwart

ANDERE KLEUR

Momenteel wordt het laadstation alleen nog geleverd in het zwart. Later kun je kiezen voor een andere kleur tegen een kleine meerprijs.

Extra Gun

Wil je een extra EV gun? Bijvoorbeeld voor los gebruik, ter vervanging of wil je juist een extra lange kabel? Bestel dit dan gerust erbij. 

Laadstation beheer

My Wallbox App

Bedien je Wallbox Pulsar Max lader met de myWallbox-app vanaf elke smartphone via WIFI of bluetooth.

Bekijk realtime alle statistieken op je telefoon, tablet of computer, bijvoorbeeld je energieverbruik en eerdere laadsessies en blijf op de hoogte van updates.

Plan eenvoudig van tevoren je laadsessies in en profiteer van lagere tarieven tijdens daluren en van het scala aan slimme functies.

 

HOE KAN IK DE WALLBOX PULSAR MAX AANSCHAFFEN?

F.A.Q.

Veelgestelde Vragen

Welk laadstation kan ik het beste kiezen?

Dat hangt helemaal af van je wensen, je auto, de montage plek etc. Voor overleg kan je ons gewoon bellen. Ook kan je het offerte formulier invullen en aangeven dat je nog geen voorkeur hebt voor een laadstation. Dan geven wij advies op basis van je antwoorden op de andere vragen.

 

Hoe zit het met een laadpas?

Het kan zijn dat je al in het bezit bent van een laadpas om je elektrische auto bij openbare laadstations op te laden. Met de Wallbox Pulsar Max heb je geen extra pasje nodig, maar kan je met de MyWallbox App eenvoudig je laadsessie activeren.

 

Komen jullie het laadstation ook installeren?

Dat klopt, het installeren vergt toch best nog wat technische handelingen. Daarom verzorgen wij ook de gehele installatie, zodat je gelijk goed gebruik kan maken van je nieuwe laadstation. Bij het invullen van het offerte formulier stellen wij hierover enkele vragen om tot een goede offerte te komen.

 

Welke aansluiting heb ik thuis en wat heb ik nodig?

Bekijk hiervoor je elektriciteitsmeter in je meterkast. Staat daar 220 of 230 V? Dan heb je een 1-fase aansluiting. Staat er 3 x 220/230 V of 380/400 V, dan gaat het om een 3-fase aansluiting. Met een 3-fase aansluiting beschik je over een hoger laadvermogen om sneller te laden. Een 1-fase aansluiting kan wel worden omgezet naar een 3-fase aansluiting indien gewenst.

 

Wat is het verschil tussen een vaste / losse kabel?

Bij de Pulsar Max zit een vaste kabel, dat betekent dat deze vast zit aan het laadstation en niet meegenomen kan worden onderweg. Neem daarom je losse kabel in je auto mee om onderweg op te laden.

 

Heb ik een enkele of dubbele lader nodig?

Indien je één auto elektrisch wil opladen, dan heb je voldoende aan een enkele lader. Heb je twee auto’s die regelmatig rijden en wil je niet steeds afwisselen, dan kun je ook kiezen voor een laadstation met een dubbele lader. 

 

Installatiepartner

Squip is installatie partner van

Wij werken samen met meerdere bedrijven die laadstations aanbieden en ondersteunen hen in het technische proces,
van advies tot uitvoering.

50five e-mobility logo

Contact

Heb je nog vragen?

Zijn er nog vragen of onduidelijkheden? Neem gerust vrijblijvend contact op!

Ed Meijer

Managing Director Squip
ed.meijer@squip.nl
085 - 06 06 209