DC lader

Snellader auto
voor bedrijven

Steeds meer mensen gaan elektrisch rijden. Er is daardoor ook meer vraag naar laadstations en dan vooral naar DC laadstations, oftewel snelladers. 

Door het gebruik van een snellader auto zit de accu in zo’n 20 tot 30 minuten weer vol, wat ontzettend veel tijd en frustratie bespaart. Ideaal om toch net even te kunnen winkelen, tanken, een korte tussenstop te maken op bijvoorbeeld kantoor etc. 

Als bedrijf kun je hier natuurlijk slim op inspelen door bezoekers op jouw locatie snel te laten laden (ontvang voor snelladen hogere tarieven) en je investering snel terug te verdienen. Met de Hypercharger is het mogelijk om deze geheel aan je huisstijl aan te passen, dus het is ook nog eens extra reclame!

snellader-auto

Welke merken laadstations?

Er zijn heel veel merken laadstations te verkrijgen. Zowel in AC als DC laders (snellader auto). Naast het plaatsen van een snellader auto is uiteraard is het ook mogelijk om een “gewoon” laadstation te laten installeren. Wij leveren Europese producten van merken zoals Alfen en Zaptec. Kies voor wandmontage of paalmontage.

Kan ik ook uitbreiden?

Uiteraard is het mogelijk om de laadstations uit te breiden. Met een snellader auto gaat dat heel makkelijk, je kan in de behuizing powerstacks bij laten prikken voor meer oplaadcapaciteit. Met de Alfen en Zaptec laadstations kan je kiezen voor het plaatsen van meer laadstations. De mogelijkheden kunnen we bekijken tijdens een schouwing.

Technische installatie

De installatiekosten hangen af van de plek waar je de laadpaal wil laten plaatsen. Hoe groter de afstand tussen de laadpaal en de meterkast, hoe duurder de installatie is. De meterkast dient ook de juiste aansluiting te hebben. Mocht de juiste aansluiting er nog niet zijn, dan kan ons team van ervaren gecertificeerde monteurs dat wel realiseren.

Snellader auto / DC laadstation

Benieuwd naar welke snellader auto wij aanbieden? Bekijk de twee Hypercharger opties hieronder van Alpitronics.

hypercharger-alpitronic-hyc-150-squip

Hypercharger HYC 200

Kies voor 1 of 2 stacks om
snel meerdere auto’s te laden.

Laadvermogen: tot 200kW

hypercharger-alpitronic-hyc-300-squip

Hypercharger HYC 400

Breidt dit station met 4 stacks voor het snelladen van auto’s.

Laadvermogen: tot 400kW

Slimme laadpalen bedrijven

Ben je juist op zoek naar een laadpaal thuis waar je direct op het scherm kan aflezen wat de status is? En waar je ook gebruikers aan kan toewijzen en andere instellingen kan aanpassen? En wat niet perse een snellader hoeft te zijn? Bekijk dan deze AC laadpalen.

zaptec pro

Zaptec Pro

Groot aantal auto’s opladen zonder dure capaciteitsupgrades.

Laadvermogen: tot 22kW (1-1000+ laders)

Eve Single Pro-line

Een compacte laadpaal voor
zakelijk gebruik.

Laadvermogen: 3,7-22kW

Eve Double Pro-line

Een dubbele socket om 2
auto’s tegelijk te laden.

Laadvermogen: 3,7-22kW

Contact

Heb je nog vragen?

Zijn er nog vragen of onduidelijkheden? Neem gerust vrijblijvend contact op!

Ed Meijer

Managing Director Squip
ed.meijer@squip.nl
085 - 06 06 209