Wat zeggen onze klanten?

Reviews Squip

Hier tref je reviews aan over Squip, wegens onze nieuwe website zijn we nu nieuwe reviews aan het verzamelen, in de loop van de tijd zullen er daarom meer reviews bijkomen. 

Ben je een klant van ons? Graag nodigen wij je dan uit om een review achter te laten. Je kan dat doen door onderstaand formulier in te vullen. 

Denkt in oplossingen

Rated 5 out of 5
22 mei 2022

Ed geeft heldere toelichting zodat je tot een juiste produktkeuze komt, vindt het ook leuk om je iets van de achterliggende techniek toe te lichten of dieper in te gaan op vragen. Offerte is heler, de prijs is scherp. Installatie is netjes uitgevoerd. Indien er toch een onverwachte situatie optreedt lost Ed het op. Helaas is het wachten nog op de verzwaring door Liander. Zodra ik daadwerkelijk van de wallbox gebruik kan maken zal ik de review aanvullen.

Patrick

Echte aandacht en zorg

Rated 5 out of 5
14 mei 2022

Er zijn meer bedrijven die laadpalen kunnen plaatsen. Er zijn niet veel bedrijven die eerst luisteren, goed werk leveren en niet weg zijn totdat je 200% tevreden bent. En dat is Squip! Betrouwbaar en zorgzaam!

Ruud Nijs

Goede communicatie, snelle uitvoering, prima kwaliteit

Rated 5 out of 5
4 maart 2022

Het hele proces van offerte tot uitvoering is uitermate goed gelopen – fijn bedrijf om mee te werken

Benning NL

Perfecte oplossing

Rated 5 out of 5
19 februari 2022

Na een open vraag mijnerzijds, snelle-flexibele-goedwerkende oplossing, aanrader!

Pieter Nijman

Sprookje?

Rated 5 out of 5
25 januari 2022

Ja hoor: ze bestaan gelukkig nog! Vakmensen die nog werken voor hun geld en dat doen met kennis, ervaring en passie. En als dat allemaal voor een mooie prijs gebeurt, zijn er alleen maar winnaars en gelukkige mensen. Bij Squip hebben ze dat helemaal door en als je het niet gelooft, moet je het zelf eens ervaren. Wedden dat je het bovenstaande beaamt? Bedankt Ed.

Alke DE BOER

Goede prijs, geweldige service

Rated 5 out of 5
24 januari 2022

Ons huis heeft nogal een bijzondere indeling. Daarom was voor de installatie van een laadpaal maatwerk vereist. Hiertoe heb ik bij meerdere aanbieders offertes aangevraagd. Squip was de eerste die reageerde. Hun offerte was bovendien niet zo’n ‘algemene offerte’, maar ging echt goed in op de bijzonderheden van ons huis die ik in de offertaanvraag had geschetst. Dat gaf al meteen veel vertrouwen dat ik hier te maken had met een bedrijf dat de klant centraal stelt. En, ook niet onbelangrijk, de prijs was competitief vergeleken met de concurrentie. Communicatie via de mail was altijd snel en duidelijk. Contactpersoon Ed Meijer weet duidelijk van aanpakken en is een man van zijn woord. De oplossing die hij bood voor ons ‘laadprobleem’ was elegant en efficiënt. Ook de installatie door Erwin verliep ontzettend soepel. Erwin is een echte vakman die niet zomaar snelsnelsnel een kabeltje trekt. Nee, hij neemt serieus de tijd om alles goed aan te leggen en heeft veel oog voor detail en veiligheid. De kabel is zo keurig weggewerkt, dat helemaal niemand deze meer opmerkt. Al met al zijn we ontzettend blij met onze keuze voor Squip. Van de eerste offerte tot de inwerkinstelling van de laadpaal; alles is perfect gelopen. Als de buren of vrienden nog een keer een laadpaal willen, dan krijgt Squip van mij een hele warme aanbeveling!

Lennert

Fijne partner!

Rated 5 out of 5
24 januari 2022

Vooraf fijn contact gehad met dhr. Ed Meijer. Denkt mee en daarin zeer oplossingsgericht. Fijne samenwerking, waarin erop toegezien wordt dat afspraken haalbaar zijn en nagekomen worden (voor en tijdens de klus). Tevens professionele en klantgerichte monteurs op locatie. Hopende in de toekomst op een nieuwe samenwerking.

Paramita Satjadibrata

Professionele ondersteuning, advies en implementatie

Rated 5 out of 5
24 januari 2022

Ed Meijer en het personeel van Squip geven een helder en duidelijk advies, denken goed mee en de implementatie van laadinfra en aanpassen van de LS-zijde van de klant is bij hen in goede handen.

Erwin Kleijzen

Prima service

Rated 5 out of 5
24 januari 2022

Veel keuze uit diverse uitvoeringen. Snelle levering en komen afspraken na. Uitstekende partij voor diverse laadoplossingen!

R. Spelt

Helder duidelijk en professioneel advies

Rated 5 out of 5
24 januari 2022

Ed Meijer heeft bij ons de laadpaal geleverd en geïnstalleerd. Samen met zijn team hebben ze puik werk geleverd. Vooraf goed advies over de contacten met de netbeheerder en het aanpassen van de meterkast. Zijn mensen hebben tijdens het aanpassen ook nog een storing verholpen in de meterkast. Al met al een heel mooi werk welke netjes is opgeleverd

Jeroen Batavier

Zeer persoonlijk en deskundig advies

Rated 5 out of 5
24 januari 2022

Squip is zeker aan te raden als je een partij zoekt die in oplossingen denkt en luistert naar jouw wensen. Super fijne ervaringen gehad met de heer Meijer.

Pieter van Beek

Squip doet wat ze belooft !

Rated 5 out of 5
24 januari 2022

Reeds jaren goede ervaringen op meerdere locaties. Altijd correcte en goede afspraken gemaakt en nagekomen.
Mensen met verstand van zaken die meedenken voor de beste oplossing.

Eric van Kessel

Uitstekend

Rated 5 out of 5
24 januari 2022

Goede afhandeling, snel en alles conform afspraak

Cees

Uitstekende kennis en een zeer kundige partij om zaken mee te doen!

Rated 5 out of 5
24 januari 2022

De heren van Squip weten ons uitstekend te adviseren en te ondersteunen met vraagstukken. Een aanrader om je vragen met betrekking tot laadinfrastructuur neer te leggen!

Merijn Messemaeckers

Contact

Heb je nog vragen?

Zijn er nog vragen of onduidelijkheden? Neem gerust vrijblijvend contact op!

Ed Meijer

Managing Director Squip
ed.meijer@squip.nl
085 - 06 06 209