Snelle DC lader

Hypercharger
Laadstations

Laad elektrische voertuigen sneller op dan ooit tevoren met de Alpitronic Hypercharger serie van snellaadstations mét wisselstroom én van Italiaanse makelij.

De HYC200 en HYC400 hebben een capaciteit van max. 200 kW en 400 kW en bieden gelijktijdig laden voor nog meer efficiëntie.

Met een groot digitaal display en een compact modulair ontwerp zijn deze toestellen de toekomst van EV opladen.

INSTALLATIE

Squip levert de Hypercharger laadstations en onze gecertificeerde monteurs verzorgen daarnaast ook de complete installatie. Wij komen nu al veel bij retailers, vastgoed / kantoren, tankstations, delivery groups, parkeerbeheerders, wagenparkbeheerders, gemeenten etc.

Bekijk hieronder de twee soorten kasten waaruit gekozen kan worden. Wij kunnen tussen de 1 en 100 laadstations per project installeren.

Wil je snel meer capaciteit “bijprikken” dan kan dat, zonder achteraf allerlei graafwerkzaamheden te hoeven laten uitvoeren, je kan modules toevoegen tot 400kW in de grootste versie van de Hypercharger. Ook heb je ook nog een mogelijkheid om de Hypercharger uit te laten rusten met gekoelde kabels. Hiermee garandeert de lader opladen bij hoge laadcapaciteit, zonder dat er stroom verloren gaat.

 

hypercharger-alpitronic-hyc-150-inside-squip

Hypercharger HYC 200

Kies voor 1 of 2 stacks om
snel meerdere auto’s te laden.

Laadvermogen: van 100 tot 200 kW

hypercharger-alpitronic-hyc-300-inside-squip

Hypercharger HYC 400

Breidt dit station uit tot wel 4 stacks,
voor snel laden van meerdere auto’s.

Laadvermogen: van 100 tot 400 kW

Contact

Heb je nog vragen?

Zijn er nog vragen of onduidelijkheden? Neem gerust vrijblijvend contact op!

Ed Meijer

Managing Director Squip
ed.meijer@squip.nl
085 - 06 06 209